Vertrouwd

Mariëlle was mij aanbevolen door mijn collega’s en ik had haar al gauw gevraagd of ze beschikbaar was voor mijn kraamtijd. En dat was gelukkig zo! Al vanaf de intake bij ons thuis hadden we een goede klik, voelde het meteen vertrouwd en tijdens mijn zwangerschap kon ik haar vragen stellen en om advies vragen. En Mariëlle zelf checkte ook regelmatig bij mij hoe het met mij ging wat wij ook als zeer prettig hebben ervaren.

 

Na een zware bevalling mocht ik eindelijk naar huis en Mariëlle was al gauw bij ons. Mijn dochter was uiteindelijk met een keizersnede geboren en hierdoor kon ik natuurlijk weinig zelf en had ik aardig last van mijn buik. Gelukkig was Mariëlle daar! Wat hebben wij een fijne tijd gehad. Ikzelf werd door Mariëlle erg goed verzorgd en zelfs verwend met ontbijt op bed. Ik was de eerste dagen nog goed moe van alles en Mariëlle hield overal rekening mee. Ons hele huishouden nam ze over en ik hoefde nergens naar om te kijken. Zelfs mijn man kon s 'middags op een broodje rekenen en de visite zat nooit zonder een kop koffie.

 

Ze was ook heel lief met onze dochter, je kan echt merken dat ze geniet van haar vak en de zorg voor je kind. Ook de ervaring die ze heeft is super. Ik had veel vragen en was in het begin soms wat onzeker. Maar Mariëlle heeft op zo’n beetje al mijn vragen antwoord en anders wist ze wel weer een oplossing te vinden. Dus al gauw stond ik zelf mijn dochter in bad te doen en zodra het kon liepen we voor het eerst een klein rondje buiten met onze meid. We hebben een heerlijke tijd gehad dankzij Mariëlle en ik heb haar echt de eerste dagen gemist. En dan niet alleen haar diensten maar juist haar gezelligheid en steun. Gelukkig mag ik haar zelfs nu nog af en toe een berichtje sturen als ik weer een dringende vraag heb. Mijn dochter is een heerlijk gezond kind, lekker makkelijk in de omgang en ik weet zeker dat we dat te danken hebben aan de goede start met Mariëlle! 

Mariëlle de Bruijn

  • Kraamverzorgster
  • 12-05-1974
  • Wijk bij Duurstede
  • 2 kinderen
  • 06 - 38 04 11 03