Leuk en leerzaam

Onze kraamtijd met Mariëlle

Niet alleen wij als aanstaande ouders zaten te wachten wanneer de weeën zouden beginnen, ook Mariëlle zat in spanning mee te wachten. Via Whatsapp hadden wij contact hoe het met mij ging de laatste dagen. Ook tijdens de bevalling in het ziekenhuis was er contact aanwezig, wat wij als prettig hebben ervaren omdat wij zo ons verhaal kwijt konden.

 

Bij thuiskomst was Mariëlle al druk in de weer en had ze alles al voorbereid, zodat wij rustig konden genieten van onze zoon en de visite.

 

De kraamperiode met Mariëlle als kraamverzorgster kijken wij erg leuk en leerzaam op terug.

Mariëlle weet van aanpakken en betrekt het hele gezin in de nieuwe situatie. Dit deed ze op een leuke nuchtere manier. Ook toen het even wat minder ging met de voeding van onze zoon had ze dit snel door. Ze overlegde gelijk met de verloskundigenpraktijk zodat de lijntjes kort bleven en er gelijk gehandeld kon worden. Verder werd ik als moeder goed vertroeteld, maar er ook op gewezen dat ik mijn rust wel moest nemen.

  

De periode vloog zo voorbij en moesten wij al weer afscheid nemen van Mariëlle, wat wij erg jammer vonden. Maar door haar hulp en adviezen zij we er klaar voor om het nu met zijn drieën als gezin verder op te pakken.

Mariëlle de Bruijn

  • Kraamverzorgster
  • 12-05-1974
  • Wijk bij Duurstede
  • 2 kinderen
  • 06 - 38 04 11 03